Mr. Scandis Funpark

Book en børnefødselsdag klik på billede

Book en børnefødselsdag klik på billede

At lege, drøne rundt, klatre, have det sjovt på hele 5000 m² – det er, hvad Mr. Scandis Funpark i Scandinavian Park handler om. Vi er Nordtysklands første in- og outdoor legepark for små og store legebørn mellem 1 og 99 år. Her kan du lave hverdagen om til fest og eventyr uanset vejret. Hvad enten du gerne vil lege udendørs eller indendørs, her er der altid liv og glade dage uanset årstid. Og dine forældre og ledsagere behøver ikke at være bange for, at d sker dig noget, for alle legeredskaberne er afprøvet af det statskontrollerede syn (TÜV) og byder på højeste sikkerhed. Så det er bare om at komme i gang!

Hjemmeside

Galleri

Grænsehandel plus stort legeland
Mr. Scandis Funpark i Scandinavian Park

Afsted til Mr. Scandis Funpark: Her kan du blævre rundt på det kæmpestore Blævrebjerg, du kan flyve om kap i Trampolinen, du kan drøne rundt i Speedy Kartbane eller tage en bjergbestigning op til toppen af Mount Scandi.

I Kickonien på boldpladsen kan du losse fodbold, alt hvad du har lært. Husk, der skal også være tid til at nedsvælge en lækker gang varm mad og kølige drikke (ellers får helten hikke) i Slaraffenland. Derude venter der et kæmpe lege-anlæg med tykke reb, som du kan klatre, svinge og balancere i. Der er store rutsjebaner og en kæmpesandkasse til alle store og små byggemestre og arkitekter. Se Mr. Scandis Funparks mangfoldighed i Scandi-TV.

Åbningstider:

Mandag – fredag fra kl. 14.00 - 19.00
Lørdag, søn- og helligdage fra kl. 10.00 - 19.00

Her finder du os:

Scandinavian Park Petersen KG
Scandinavian Park 13
D-24983 Handewitt

Tel: +49(0)4608 97165 0

Scroll to top